• 1895

  De 1895 Collectie eert de oorsprong van ons merk, geïnspireerd door de genezende planten en bloemen uit onze 120 jaar oude apotheekrecepten. Het parfum opent met verfrissende citrusnoten, gaat over in een opwekkende mix van kardemom, rabarber en neroli, en eindigt met kalmerende houtnoten. Ontdek het symbool van gezondheid en farmacie in de iconische Hygies koffer.

  Shop 1895 
 • Istanbul

  De Istanbul collectie nodigt je uit op een mysterieus avontuur door de verborgen geuren van onze geboortestad. Geïnspireerd door de kruidenbazaars, onthult deze warme, kruidige geur alle rijke kleuren van de stad. Ontdek glinsterende bergamot, luxe kaneel, saffraan en kruidnagel, verleidelijke bloemnoten en een betoverende basis van vanille, amber, hout en de charmante oudboom.

  Shop Istanbul 
 • Bereket

  Beginnend met sterke topnoten, verfrist door citroen en opgewarmd door kaneel, verrijkt met kruidnagel en granaatappel, aangevuld met delicate fresia en afgerond met patchouli, magnolia en vanille.

  Shop Bereket 
 • Hemp leaves

  Een verkwikkende mix van pure hennep en groene noten, verrijkt met hars, hout, koffie en tabak, perfect in balans met agarhout en oud.

  Shop Hemp leaves 
 • Flower fusion

  Een verfrissende mix van citrus en bloemen, met sinaasappel, bergamot, mandarijn, orchidee, roos, lelie, en anjer, afgerond met hout en muskus. Elegante eenvoud ontmoet natuurlijke schoonheid.

  Shop Flower fusion